Rüyada siyah ev kedisi görmek

Rüyada siyah ev kedisi görmek kolaylığa kavuşacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada siyah ev kedisi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi veya kişilerle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde siyah kedi görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ev kedisi görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kediyi öldürmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Rüyada siyah kediler görmek sorunlarını gidereceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah yavru kedi görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments