Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, aileden ayrı kalınacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına yorulur.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak kişisel kavgaların son bulacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi ısırması görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak yakında başlayacak aşk macerasına, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments