Rüyada iki siyah kedi görmek

Rüyada iki siyah kedi görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki siyah kedi gördüyseniz:

  • Aşırılıklar kötü sonuçlar doğurabilir.

Rüyada siyah kedi görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine inanılır.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük siyah kedi görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, isteklerin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada siyah yavru kedi görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah van kedisi görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah renkli kedi görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi dövmek çok büyük kısmetler kazanacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments