Rüyada evde melek görmek

Rüyada evde melek görmek artık daha dikkatli davranacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, güven kaybına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada evde melek gördüyseniz:

  • İlgisiz veya önemsiz bir işle uğraşırken, aklınıza belli bir hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ya da belli konulara daha derinlikli yaklaşmanıza yardım edecek fikirler gelebilir.

Rüyada evde melek görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kişinin her türlü zenginliğine işarettir.

Rüyada ölüm meleği görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işarettir.

Rüyada kendini melek olarak görmek para kazanmaya başlayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada meleklerden yardım istemek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada melek olmak kırgınlıkların geçeceğine, az çalışarak çok gezeceğine alamet eder.

Rüyada melek azrail görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada melekli kolye görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada melek gibi uçmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments