Rüyada melek olmak

Rüyada melek olmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet eder.

Rüyada melek olmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerin üzerinden geçmeniz veya izini göstermeye başlayan işaretleri dikkatle takip etmelisiniz.

Rüyada melek mikail görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada sorgu meleklerini görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada melek görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada nurdan melek görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehennem meleği görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, makamının artacağına işarettir.

Rüyada melekleri uçarken görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük melek görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments