Rüyada kendini melek olarak görmek

Rüyada kendini melek olarak görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işarettir.

Rüyada kendini melek olarak gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Rüyada meleğin elini tutmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işarettir.

Rüyada azrail meleğini görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine inanılır.

Rüyada ölüm melekleri görmek şansının döneceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına alamet eder.

Rüyada mavi melek görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini melek olarak görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz melek görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada melek gölgesi görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada melek şeytan görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments