Rüyada evde büyük fare görmek

Rüyada evde büyük fare görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sorunların çözüleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde büyük fare gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Rüyada evde büyük fare görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kara fare görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada evinde büyük fare görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret eder.

Rüyada büyük lağım faresi görmek anlaşmalardan cayılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine işarettir.

Rüyada büyük beyaz fare görmek gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, zor durumda bırakacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah fare görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments