Rüyada ev sahibi olmak

Rüyada ev sahibi olmak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, emrinde insan çalıştıracağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret eder.

Rüyada ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada güzel ev sahibi olmak daha rahat para kazanacağına, düzenin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük eve sahip olmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş ev sahibi olmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni eve sahip olmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve sahip olmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet eder.

Rüyada lüks ev sahibi olmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenmeden bebek sahibi olmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada ev sahibi görmek yapılan işte ustalaşılacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments