Rüyada lüks ev sahibi olmak

Rüyada lüks ev sahibi olmak can sıkıntısının sona ereceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, güzel bir haber almaya, attığı her adımı düşüneceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada lüks ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Rüyada lüks ev sahibi olmak maddi zararının giderileceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lüks araba sahibi olmak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada lüks arabaya sahip olmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada lüks bir evde olduğunu görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına yorulur.

Rüyada lüks ev görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni lüks ev görmek bazı sırların açığa çıkacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok lüks ev görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, şansının ve bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lüks bir eve taşınmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments