Rüyada büyük eve sahip olmak

Rüyada büyük eve sahip olmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, ona kavuşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, işlerin rayından çıkacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük eve sahip olmak gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada büyük bir ev sahibi olmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada büyük bir eve sahip olmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına işarettir.

Rüyada büyük eve sahip olmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ev sahibi olmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir eve sahip olduğunu görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada yeni ev sahibi olmak kişisel kavgaların son bulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada ev sahibi olmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada lüks ev sahibi olmak mubah olmayan yollara sapacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments