Rüyada çok geniş bir ev görmek

Rüyada çok geniş bir ev görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, işlerin günden güne artacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok geniş bir ev gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evi genişletmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Rüyada geniş bir evde oturmak rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada evi geniş görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz geniş ev görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada geniş eve taşınmak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments