Rüyada geniş ev aldığını görmek

Rüyada geniş ev aldığını görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada geniş ev aldığını gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada geniş ev aldığını görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca rivayet etmektedir.

Rüyada kendini geniş bir evde görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok geniş bir ev görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş evler görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına inanılır.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada geniş güzel ev görmek sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, maddi zararının giderileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments