Rüyada ev duvarı silmek

Rüyada ev duvarı silmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev duvarı silmek gördüyseniz:

  • En kolay yolu seçmeyin.

Rüyada ev duvarı silmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada evin duvarını silmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada duvar silmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada duvar sildiğini görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret eder.

Rüyada isli duvar silmek işe gösterilen ilginin artacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada duvarları silmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli duvarı silmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz duvar silmek bereketin ve verimin çoğalacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments