Rüyada duvar silmek

Rüyada duvar silmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, yeniden bir araya geleceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar silmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada isli duvar silmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını silmek can sıkıcı haberler almaya, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev duvarı silmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli duvarı silmek rahat bir nefes alacağına, zorlukların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada beyaz duvar silmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada duvar silmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar sildiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada odanın duvarını silmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments