Rüyada duvar sildiğini görmek

Rüyada duvar sildiğini görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada duvar sildiğini gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Rüyada odanın duvarını silmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli duvarı silmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada duvarları silmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarını silmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev duvarı silmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar silmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet eder.

Rüyada isli duvar silmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz duvar silmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments