Rüyada duvarları silmek

Rüyada duvarları silmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarları silmek gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Rüyada kirli duvarı silmek elindeki malların gideceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada ev duvarı silmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına inanılır.

Rüyada duvarları silmek kötü kişilerden uzak durulacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada duvar silmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine yorulur.

Rüyada odanın duvarını silmek adının yayılacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada duvar sildiğini görmek neşesinin de yerine geleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada beyaz duvar silmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, herkesin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada isli duvar silmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments