Rüyada ev çatı görmek

Rüyada ev çatı görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yenilenme yaşayacağına yorulur.

Rüyada ev çatı gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Rüyada çatısız ev görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev çatısını görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan eve girmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev çatısı onarmak zor zamanlar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada çatısı akan ev görmek güzel günlerin kapıda olacağına, maddi açıdan zarar edileceğine yorulur.

Rüyada çatı katı ev görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments