Rüyada ev alışverişi yapmak

Rüyada ev alışverişi yapmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ev alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Rüyada ev alışverişi yapmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Rüyada eve alışveriş yapmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Rüyada ev için alışveriş yapmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işarettir.

Rüyada düğün alışverişi yapmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, borçların artacağına işaret eder.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak hayatına yeni bir yön vereceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemle alışveriş yapmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına işarettir.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments