Rüyada ev için alışveriş yapmak

Rüyada ev için alışveriş yapmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hile ile mal elde edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada ev için alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada ev alışverişi yapmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni mallara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev için alışveriş yapmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, başarılarının bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada eve alışveriş yapmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine işarettir.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle alışveriş yapmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada kabede alışveriş yapmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments