Rüyada düğün alışverişi yapmak

Rüyada düğün alışverişi yapmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada düğün alışverişi yapmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün alışverişi görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün alışverişine çıkmak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle alışveriş yapmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada veresiye alışveriş yapmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemle alışveriş yapmak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına inanılır.

Rüyada para alışverişi yapmak rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments