Rüyada kıyafet alışverişi yapmak

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacda alışveriş yapmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ev için alışveriş yapmak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle alışveriş yapmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments