Rüyada etin bozulduğunu görmek

Rüyada etin bozulduğunu görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada etin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada etin bozulduğunu görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarın bozulduğunu görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdestin bozulduğunu görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerinin bozulduğunu görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada bekaretinin bozulduğunu görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı bozulmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments