Rüyada yeşil tahta kapı görmek

Rüyada yeşil tahta kapı görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, aksiliklerin son bulacağına, işlerinde bereket olacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşil tahta kapı gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Rüyada yeşil tahta kapı görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine işarettir.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük tahta kapı görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, işlerinin toparlanacağına işarettir.

Rüyada tahta kapı taşımak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada tahta kapı kilitlemek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya alamet eder.

Rüyada tahta kapı silmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, evlatlarının hayrını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada tahta kapı açmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments