Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, muradına ereceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, rahat bir işe girileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak sevinçli haberlere, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak kendisi için isabetli kararlar alacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak sağlık problemleri içinde olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak onları koruyup kollayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak ruhsal olarak etkileneceğine, seyahatlere katılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments