Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada teyzeye sarılıp ağlamak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulur.

Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada ölü birine sarılıp ağlamak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments