Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak kurulan hayallerin yıkılacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Rüyada birine sarılmak ağlamak daha güçlü bir hale geleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulur.

Rüyada ölen birisine sarılıp ağlamak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments