Rüyada eski sevgiliyle gülmek

Rüyada eski sevgiliyle gülmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin, işlerinizin veya planlarınızın istediğiniz şekilde yol almasını istiyorsanız, öncelikle yola çıkmalısınız.

Rüyada eski sevgiliye gülmek doğruluktan ayrılmayacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek merdiven atlayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına inanılır.

Rüyada sevgilinin güldüğünü görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sonuçtan memnun kalacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle gülmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye gülmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalettir.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments