Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük destek vereceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi sana bakarken görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek ardından bu kişiye açılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin güldüğünü görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gulapo

Eski sevgilim bizim eve gelmişti ve sonra herkese gülümsüyor du ben uzgundum bana bakıp uzuluyodu bakmayinca da mutluydu rüyanın yorumunu alabilirmiyim acaba