Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek yaşamın kolay hale geleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, ticarette başarılı olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemeye dikkat edin.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, isabetli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evine gittiğini görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini evinde görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek bol kazançlı bir işe girileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments