Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak hayırlı bir işe başlayacağına, canla başla çalışacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak gördüyseniz:

  • Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek kötü günlerin arkada kalacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak kişinin her türlü zenginliğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili elini tutmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments