Rüyada eski sevgilisiyle gezmek

Rüyada eski sevgilisiyle gezmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle gezmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek canını ve malını hiçe sayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gezmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle gezmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işarettir.

Rüyada eski arabayla gezmek rızkın kesilmeyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla gezmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski evde gezmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle gezdiğini görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments