Rüyada eski sevgiliyle gezmek

Rüyada eski sevgiliyle gezmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle gezmek gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisiyle gezmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle gezmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine delalettir.

Rüyada eski arabayla gezmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski evde gezmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada eski arkadaşla gezmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle gezdiğini görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments