Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek refah düzeyinin düşeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments