Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek kendini yiyip bitireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken gördüyseniz:

  • Öyleyse bunu kullanın.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, ne yöne gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek sıkıntıdan kurtulacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments