Rüyada eski sevgiliyi sarılırken görmek

Rüyada eski sevgiliyi sarılırken görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi sarılırken gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak eşinden yana huzurlu olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarıldığını görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili sarılmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak sorunsuz geçeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak huzurlu günlerin biteceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiline sarılmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak çıkmaza düşeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments