Rüyada eski sevgili için ağlamak

Rüyada eski sevgili için ağlamak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kişinin daha çok kazanacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili için ağlamak gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin ağladığını görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili için ağlamak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili ağladığını görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilin için ağlamak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak isteklerini yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments