Rüyada eski sevgiliyi evinde görmek

Rüyada eski sevgiliyi evinde görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, işinde terfi edeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi evinde gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek beklediklerini duyacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini kendi evinde görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi evinde görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, islami olarak günahlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evine gittiğini görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin evini görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments