Rüyada eski sevgilinin evini görmek

Rüyada eski sevgilinin evini görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin evini gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili evine gitmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin evini görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evinde görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evinde olmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini evinde görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini kendi evinde görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evinde olduğunu görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments