Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine inanılır.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada eski eşle telefonda konuşmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments