Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada eski sevgilisiyle ağlamak yeni bir projenin başına geçirileceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili ağladığını görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin ağladığını görmek kalp kıracağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilin için ağlamak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments