Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak zenginlik içinde olacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevgili yüzünden ağlamak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak başına tekin olmayan olayların geleceğine, kazancın daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada birisi yüzünden ağlamak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, bekarsa evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri yüzünden ağlamak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri yüzünden ağladığını görmek işlerinin kolaylaşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünden maske çıkarmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini yüzünden öpmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments