Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle ağlamak hayırlı bir haber alınacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin ağladığını görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak bereketli işler yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments