Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle birlikte ağlamak kudret ve hikmet sahibi olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte uyumak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte olmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden birlikte olmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte olduğunu görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle birlikte olmak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

Rüyamda eski sevgilimle hastanede karşılaşıyorduk benimle göz göze geldiğinde yüzünü kapatıp hayır beni böyle görmemeliydin diye bağırdı. Yüzünde yara ve göz çevresinde morluklar vardı. Kollarından tutup açtım yüzünü noldu sana dedim sessiz kaldı. Ayağa kalkıp sarıldı bana. Yanında bir arkadaşı ve şuanki sevgilisi de vardı.(Benden önce de aynı kızla birlikteydi.) Kalkıp yürüdük biraz muhabbet ettik ama konuşmalar asla yok. Ağladığımız bi sahne de vardı hatta. Burda bi ara uyandım gibi oldu sahne koptu sanki. Daha sonra yine aynı yerdeydim bekleme koltuklarında oturuyorduk yan yana. Yanımızda ortak bir arkadaşımız vardı yüzü net değildi. Bizimle konuşuyor ve aynı anda arkamızda oturan eski sevgilimin sevgilisine bakıyordu konuşurken. Sonra eski sevgilim omzuma kolunu attı sessiz kaldım. O sırada arkamı dönüp diğer kıza baktığımda sinirli bir şekilde bize bakıyordu. Bir süre sonra bacağımda duran elimin üstüne elini koydu. Napıyorsun sen sevgilin arkamızda farkında mısın görcek şimdi dedim. Umrumda mı sence şuan dedi o an yakından bakıştığımızı hatırlıyorum bir şeyler daha oldu ve sonra uyandım. Uyandığımda birkaç saniyelik gerçek sandım hatta. Bunun yorumu nedir acaba şimdiden teşekkürler