Rüyada annesinin yüzüne tükürmek

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalettir.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments