Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek rakipsiz hale geleceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Rüyada insan yüzüne tükürmek allah’ın lütuflarını bulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına yorulur.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments