Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, batıl amele, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek her anlamda şifa bulmaya, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüme tükürmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüzüne tükürmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, yol kat edeceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments