Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşını görmek çok büyük hayır duası alınacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, herkesin yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments