Rüyada eski sevgilinin ismini görmek

Rüyada eski sevgilinin ismini görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ismini gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler yakınınızdaki bir kişiyle sorunlarınızı da etkileyebilir.

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ismini görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin ismini söylemek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada eski istanbuluu görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ismini duymak maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin ismini söylemek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından istenmemek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments