Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, keyifli hale geleceğine, ona yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin azalacağına işarettir.

Rüyada telefonla mesajlaşmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, beddua ve ah alacağına alamet eder.

Rüyada telefonda mesajlaşmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaşmak kusurların ve günahların telafi edileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle mesajlaşmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Eski sevgili mesajlasmak