Rüyada eski sevgilinin düğününü görmek

Rüyada eski sevgilinin düğününü görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, işlerinin açılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin düğününü gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Rüyada eski sevgiliyi düğünde görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, evlatlarından hayır bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin düğününü görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin düğününü görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde eski sevgiliyi görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments